Praktijknieuws huisarts – Gezondheidscentrum Batau- Wijkersloot – Nieuwegein
Header afbeelding
Gezondheidscentrum Batau- Wijkersloot
Richterslaan 52 - 54 3431 AK
Nieuwegein

Praktijknieuws huisarts

Bijgewerkt op 20-09-22

 


(Tijdelijk) Inzage in uw medische gegevens

Voor het uitwisselen van jouw medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt (LSP) is toestemming nodig. Klik hier om toestemming te regelen.

Tijdens de coronacrisis kunnen de huisartsenpost en SEH een samenvatting van de medische gegevens van de huisarts raadplegen als u geen keuze hebt gemaakt. Dit is een tijdelijke maatregel van de overheid.
Voor meer informatie hierover, klik hier.


Online diensten beschikbaar via Uw Zorg online app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook beschikbaar via de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog gemakkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Via de app en het webportaal heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatiegegevens en kunt u herhaalrecepten aanvragen, afspraken boeken of vragen stellen aan uw huisarts wanneer het u uitkomt. Bent u al gebruiker van ons patiëntportaal? Dan kunt u zich met dezelfde inloggegevens bij de app aanmelden. Nieuwe gebruikers dienen zich eerst via de app te registreren en worden na controle door de praktijk gekoppeld met de app. De “Uw Zorg online app” is via de App Store (Apple iOS) of Google Play (Google Android) te downloaden. Raadpleeg voor meer informatie www.uwzorgonline.nl of ghcbatau.uwzorgonline.nl.