APPO – Gezondheidscentrum Batau- Wijkersloot – Nieuwegein
Header afbeelding
Gezondheidscentrum Batau- Wijkersloot
Richterslaan 52 - 54 3431 AK
Nieuwegein

APPO

APPO is een apotheek die zorgt voor een breed palet aan services en werken daarin samen met diverse huisartsen. Waaronder de huisartsen van Gezondheidscentrum Batau – Wijkersloot.

Deze samenwerking bestaat uit het plaatsen en beheren van uitdeelposten (servicepunten) om medicatie dichtbij u te krijgen op een door u gewenste plek of tijd.

Met onze apotheek willen we u zo goed mogelijk bedienen en vinden we persoonlijk contact erg belangrijk.

 

Uitdeelpost

De uitdeelpost in de praktijk is geopend van 15:30 tot 16:30.

 

Afhaalautomaat

De uitdeelpost beschikt ook over een 24-uurs afhaalautomaat. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicatie afhalen. U hoeft dus geen rekening te houden met de afhaaltijden van de uitdeelpost. Als uw medicijnen klaar liggen in de automaat krijgt u een unieke code via de sms of e-mail. Hiermee kunt u uw medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt.

Wilt u zich aanmelden voor de afhaalautomaat, informeer bij de assistente.

 

Herhaalmedicatie

Herhaalmedicatie wat aangevraagd en goedgekeurd zijn, kunt u 2 werkdagen afhalen (u krijgt hiervan een bevestiging per mail of sms).

 

Herhaalservice

U kunt gebruik maken van de herhaalservice. APPO zorgt er voor dat uw geneesmiddelen automatisch worden aangevuld indien er zich geen veranderingen in het medicijngebruik voordoen;

Wij houden bij wanneer uw medicijnen weer moeten worden aangevuld. U krijgt bericht wanneer uw geneesmiddelen klaarstaan in uw apotheek. De huisarts houdt de controle over het medicijngebruik.

 

APPO uitdeelpost en afhaalautomaat is gevestigd op:

Richterslaan 52 – 54
3431AK Nieuwegein

 

Contactgegevens

Telefoonnummer: 085-9024490

Faxnummer: 085-9024499

E-mail: info@heythuysen.appo.nl