Inschrijfprocedure als nieuwe patiënt – Gezondheidscentrum Batau- Wijkersloot – Nieuwegein
Header afbeelding
Gezondheidscentrum Batau- Wijkersloot
Richterslaan 52 - 54 3431 AK
Nieuwegein

Inschrijfprocedure als nieuwe patiënt

Gezondheidscentrum Batau is open voor nieuwe inschrijvingen als u voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • u woonachtig bent in Nieuwegein en in deze gemeente nog niet bent ingeschreven bij een huisartsenpraktijk;
  • gezinsuitbreiding op het al ingeschreven woonverband bij ons in de praktijk;
  • aangesloten zorginstellingen.

Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden, dan kunt u iedere werkdag tussen 08:30-16:30 een inschrijfformulier komen halen. Tussen 10:30-11:00 uur en 13:00- 13:30 is de balie gesloten. U hoort van de doktersassistenten de vervolgstappen voor een correctie inschrijving.

Voor alle overige situaties die niet binnen de voorwaarden valt,  kunt u contact opnemen met de manager op emailadres jvanede@ghcbatau.nl.  Geef in de mail kort aan waarom u op zoek bent naar een andere huisarts en waar u op dit moment ingeschreven bent. De manager zal samen met u zoeken naar de beste oplossing.

Als u zich bij ons heeft ingeschreven, dan worden we natuurlijk het liefst nog dezelfde dag uw huisarts. Maar als er veel inschrijvingen in korte tijd zijn, dan kan het langer duren, voordat wij dit administratief op orde hebben. Dit noemen wij de doorlooptijd, deze kan oplopen tot een aantal weken.

Heeft u in de tussentijd zorg nodig, dan kunt u contact met ons opnemen op 030-6302020. Samen zoeken we dan naar een geschikte oplossing.

Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de huisarts waar u ingeschreven blijft staan, totdat wij u medisch dossier ontvangen.

Heeft u geen huisarts in Nederland, dan kunt u op werkdagen contact met ons opnemen op 030-6302020.

Voor spoed situaties tussen 17 uur in de middag en 08:00 uur in de ochtend, op zaterdag en zondag en op feestdagen kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost in de gemeente waarin u woont. Voor meer informatie over de huisartsenpost in Nieuwegein, kijkt u op de voorpagina van onze website.