APPO Heythuysen – Gezondheidscentrum Batau- Wijkersloot – Nieuwegein
Header afbeelding
Gezondheidscentrum Batau- Wijkersloot
Richterslaan 52 - 54 3431 AK
Nieuwegein

APPO Heythuysen

APPO Heythuysen is een apotheek die zorgt voor een breed palet aan services en werken daarin samen met diverse huisartsen. Waaronder de huisartsen van Gezondheidscentrum Batau – Wijkersloot.

Deze samenwerking bestaat uit het plaatsen en beheren van uitdeelposten (servicepunten) om medicatie dichtbij u te krijgen op een door u gewenste plek of tijd.

Met onze apotheek willen we u zo goed mogelijk bedienen en vinden we persoonlijk contact erg belangrijk.

 

Uitdeelpost

De uitdeelpost in de praktijk is geopend van 15:30 tot 16:30.

 

Afhaalautomaat

De uitdeelpost beschikt ook over een 24-uurs afhaalautomaat. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicatie afhalen. U hoeft dus geen rekening te houden met de afhaaltijden van de uitdeelpost. Als uw medicijnen klaar liggen in de automaat krijgt u een unieke code via de sms of e-mail. Hiermee kunt u uw medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt.

Wilt u zich aanmelden voor de afhaalautomaat, informeer bij de assistente.

 

Herhaalmedicatie

Herhaalmedicatie wat aangevraagd en goedgekeurd zijn, kunt u 2 werkdagen afhalen (u krijgt hiervan een bevestiging per mail of sms).

 

Herhaalservice

U kunt gebruik maken van de herhaalservice. APPO Heythuysen zorgt er voor dat uw geneesmiddelen automatisch worden aangevuld indien er zich geen veranderingen in het medicijngebruik voordoen;

Wij houden bij wanneer uw medicijnen weer moeten worden aangevuld. U krijgt bericht wanneer uw geneesmiddelen klaarstaan in uw apotheek. De huisarts houdt de controle over het medicijngebruik.

 

APPO uitdeelpost en afhaalautomaat is gevestigd op:

Richterslaan 52 – 54
3431AK Nieuwegein

 

Contactgegevens

Telefoonnummer: 085-9024490

Faxnummer: 085-9024499

E-mail: info@heythuysen.appo.nl